Lust en Liefde – Panty QUENTE – s Masculinas, mannen calcinha.

Lust en Liefde – Panty QUENTE – s Masculinas, mannen calcinha.

Grupo: Administrador
Mensagens: 4.931
Membro No. 7
Entrou: 16-05 de setembro

Mag ik ff jullie mening? Vrouwen? Zien wij mannen (Sócio, zonen, broers, opa, enz.enz Buurman.) Hier al em LOPEN?

En mannen? wat vinden jullie zelf?

Een kousenfabriek em Frankrijk é ” wegens De Grote vraag fazer mannelijke porta Klanten ‘begonnen’ conheceu het maken van nylons Masculinas. op zijn speciaal de De mannenpanty de anatomische vormen aangepast en hebben zelfs een voorsluiting.

De calcinha Passado herennylons iedereenDe bieden em tegenstelling tot het damesmodel Meer ruimte voor de voeten en in het kruis en een hebben bredere banda. Ze zijn er em ondoorschijnend de uitvoeringen, hoogglans en satijn. Voor pantydragers ‘stiekeme’ kunnen ook voetloze modellen, waarvan je de uiteinden gewoon em je sokken stopt, besteld Worden. Voor de reislustige zakenclintle bestaan ​​er “Sentir Kousen- bom”, morrem Efeito masserend een en een hebben anti-trombosewerking.

De ontwerper hoopt ” aan te tonen dat je sexy kunt zijn en een Kerel blijft conheceu een calcinha ”. em nieuwsfilmpje dit (Duitstalig) E nylons echter te zien dat veel mannen nog niet te staan ​​te trappelen om zich EM te hijsen. De Nieuwe onderkleding voor de homem E vanaf volgende maand te koop.

Membros do grupo
Mensagens: 1.683
Membro No. 8
Entrou: 16-05 de setembro

Ach, lachen vrouwen per definitie conheceu zo’n dingen, dus Por Que se preocupar?

Ik vind het eigenlijk wel wat hebben, ik denk dat ik me na Eerste instantie sexy zou voelen zolang ik alleen ben, tot er dus vrouwenogen op gericht zijn. Dan e divertido er natuurlijk weer af de.

Local, dan maar weer terug morrem Witte sokken.

Grupo: Administrador
Mensagens: 3.535
Membro No. 1
Entrou: 15-05 de setembro

Die calcinha zwarte, neuh. Maar Morrer huidkleurige vind ik echt zo slecht niet staan.
Toch denk ik dat dit PRODUTO een vooral zal zijn dat gretig aftrek vindt nao de E. D. travestie-wereld
En niet zo zeer als nieuw mannen PRODUTO de moda voor.
En ik kan me voorstellen als het calcanhar koud ESTÁ em dat inverno je het gewoon onder je de lange broek aantrekt als homem zijnde?

E Nunca Até MESMO PEDIR A Razão Pela Qual
Ela Disse ISSO

Membros do grupo
Mensagens: 34
Membro No. 385
Registrado: 7-07 de fevereiro

Ik ben voor mezelf al geen Grote voorstander van calcinha de (tenzij ze bijvoorbeeld knalroze zijn), en homem n bij zie ik dat eigenlijk al helemaal niet zitten. Geef mij maar gewoon n desabafar jeans com n Largas. Met boxeador strakke.

Fazer OU NÃO Fazer, Não Existe tentar

Membros do grupo
Mensagens: 4.014
Membro No. 16
Entrou: 17-05 de setembro

Nee voor mij Hoeft een calcinha zo niet, heb voor mezelf al een Hekel aan die dingen, laço liever op blote voeten..voor een homem nee dank je, zou er zelfs wel een beetje op afknappen denk ik.

Zie hem liever em spijkerbroek zn conheceu boxer dr onder de juist em zn pak Quer dat staat Balletje ook erg jammie.

Sta niet versteld nemen van Afscheid. Een Afscheid E noodzakelijk voordat je elkaar opnieuw kunt ontmoeten.
En elkaar opnieuw ontmoeten, na ogenblikken de Levens, staat vasto, voor galinha die vrienden zijn.

Ilusões, Richard Bach, Delacorte Press, Nova Iorque, 1977

Membros do grupo
Mensagens: 1.845
Membro No. 68
Entrou: 27-05 de setembro

Nylonpanty
Een calcinha E een Morrer nylonkous bestaat uit een broekje conheceu pijpen uit n stuk. De calcinha kwam em 1967 op de markt mede porta de opkomst van de minirokmode.

Porta de calcinha verdween de nylonkous (nylons) reuniu jarretelle vrijwel uit het modebeeld. Het draagcomfort van een calcinha porta wordt veel vrouwen gevonden beter.

Het woord calcinha een E afkorting van het Engelse meia-calça, letterlijk broekkous. Panty E weer een verkleinwoord van pantalon.

Inmiddels bestaan ​​mannen voor er ook da calcinha. Deze worden verkocht onder de naam herenpanty de mannenpanty. De rekbaarheid in de Lengte E bij de herenpanty hoger dan bij de damespanty. conheci gole een zogenaamde Ook zijn er de herenpanty.

Jij bedoelt zeker een maillot?

Acompanhar este Tópico
Receber notificação por email quando Uma RESPOSTA TEM SIDO Feito a este Tópico e Você Não estiver Ativo Nenhum fórum.

Baixar / Imprimir este Tópico
Baixe este Tópico em Diferentes Formatos OU visualizar Uma versão amigavel da Impressora.

Lust en Liefde is een priv-initiatief en wordt gratis aangeboden. Lidmaatschap ESTÁ Aberto voor iedereen van 16 jaar de ouder. forum het porta deelname aan en de chatbox verklaart het tampa Akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
De Gebruiker wordt geacht zich aan de handleiding te houden, morrem linksboven op de forumindex middels Ligação een te bereiken E.

Lust en Liefde kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor mogelijke problemen de Schade Morrer porta ontstaan ​​het gebruik van de diensten van Lust en Liefde. Lust en Liefde aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

forum Lust en Liefde kan dez alle tijde zonder opgaaf van reden een tampa de Acesso tot het en de chat ontzeggen. De Gebruiker kan dez alle tijde zijn / opzeggen Haar lidmaatschap. Gegevens gewist Worden, de niet Mensagens echter. hier porta te posten vervalt op het copyright de teksten aan Lust en Liefde. Lust en Liefde kan Mensagens de dez alle wijzigen tijde, verplaatsen de verwijderen.

Het E niet toegestaan ​​om teksten, die niet zijn van jezelf, te bronvermelding posten zonder.
Teksten van Lust en Liefde mogen alleen anciãos gepubliceerd worden na uitdrukkelijke toestemming por e-mail en van vermelding conheceu Bron en auteur.

Lust en Liefde kan niet worden verantwoordelijk gehouden porta schade fórum dit gebruik van het porta opgelopen en deze forumsoftware.

2005 Lust en Liefde

Mensagens Relacionados

 • Nieuw – De Mannen calcinha (Lust en Liefde), panty mannen.

  Garter = kousenband (die lange Surinaamse sperziebonen: rolleyes 🙂 Nou vind ik de calcinha niet calcanhar charmant en de laddergevoeligheid E slecht voor mijn portemonee (Moet ze vaak beroepshalve …

 • Mannen calcinha, calcinha mannen.

  Ik zou voor een wat langere zwierige jurk / gaan rok dan kan het stiekem ‘s Melhor zonder calcinha. goed ontaard gecremed en een kleurtje. En mannen kunnen prima em een ​​lichte linnen de broek katoenen …

 • Mannen na calcinha – s, panty mannen.

  Jawel, hebben vanavond que nog eens gekeken naar Robin Hood. Homens NAS Calças justas van Mel Brooks, en hilarisch hij blijft. NÓS hadden Morrer Filme vroeger eens gehuurd en de kinderen bleken er op dol. Op …

 • compras Marido E Tomado Panty …

  POR nautius © Eu estava navegando na net sem rumo laptop sem meu, verificando as notícias, e-mail e Outros LOCAIS aleatorios. Minha Esposa Veio, e, sentada no meu colo, balbuciou Mel, Por Que NÃO VerificAR o …

 • Senhorita Violeta – s Panty Boy Clube …

  Notícia! Quer juntar-se a Minha exclusiva Panty Boy Club? É Fácil! 1. Leia a Minha jornal jornal Última postagem Paragrafo atribuição Deste Mês 2. Obtenha o par Necessário de calcinha 3. Adicione hum comentário Nesta Página, Abaixo, …

 • Housewarming Presente Ideeën voor …

  Housewarming Presente Ideeën voor Bacharelado Een homem speciale na UW heeft een nieuwe Bachelor Pad leven en E het tijd om hem te verrassen conheceu geclaimd Presente een Inauguração. Terwijl het uitzoeken …